Bestellen - Tarieven

Wij hebben een aantal standaard mogelijkheden met vaste lage prijzen:

    'Compleet Verzorgd All-In Pakket' (Inclusief Hosting etc.):
    Uw digitale, interactieve, laagdrempelige showroom zònder sluitingstijden: Wij registreren en hosten uw domeinnaam, creëren uw website èn onderhouden deze (12 uur p.jr.) voor slechts € 49,95 per maand. Dit is ons populairste pakket; u krijgt een complete website met ruim voldoende (30 Mb!) server ruimte, één domeinnaam naar keuze, onbeperkte e-mail adressen, 1 tot 5 pop3 e-mail boxen, onbeperkt dataverkeer (zie voorwaarden), cgi-bin directory, ftp directory, supersnelle verbinding (tot 155 Mbit !), statistieken, websitepromotie en uw site wordt (indien gewenst) maandelijks ge-update met nieuwe informatie (eigen modificaties blijven uiteraard mogelijk); met deze all-in prijs wordt u letterlijk alles uit handen genomen!
    NB: In tegenstelling tot vele andere webdesignbureaus krijgt u bij een Baffoon All-In Pakket een complete website, voorbeelden van een All-In pakket vindt u op onze referentiepagina.

    Nieuw! Het is nu ook mogelijk om bovenstaand pakket te bestellen met 10MB serverruimte en 1 POP3 e-mail box (Catch-All) u betaald dan i.p.v. de gebruikelijke € 49,95 slechts € 44,95 per maand. Indien u van deze optie gebruik wenst te maken geeft u dit dan a.u.b. duidelijk aan bij: 'Opmerkingen' op uw bestelformulier!

    'All-In Pakket' inclusief webwinkel en hosting:
    Een compleet pakket zoals hierboven beschreven, maar nu inclusief uw eigen virtuele winkel! U heeft de mogelijkheid om uw producten via het Internet 'bij de mensen thuis' te brengen voor een fractie van uw gebruikelijke overheadkosten. Een webwinkel is laagdrempelig en, mits er enige marketing aan vooraf gaat, snel winstgevend te maken. Dit alles terwijl ù er geen omkijken naar heeft! Bovendien heeft u, al naar gelang uw behoefte, keuze uit drie verschillende opties; een Java-Shop, een pure HTML-Shop of een gecombineerde HTML- & CGI-Shop. All-in vanaf € 75,- per maand.

    Registratie en Hosting Domeinnaam Inclusief E-Mail Adres:
    Wij zullen uw domeinnaam registreren en hosten voor slechts € 9,95 per maand (facturering per 2, 5 of 10 jaar). Het is belangrijk om een goede domeinnaam te registreren, óók als u nu nog geen website wilt is het verstandig om toch vast uw naam vast te leggen. U krijgt dan tevens een POP3 e-mail adres (onbeperkt aliassen) met uw nieuwe naam en desgewenst zetten wij uw logo en adresgegevens vast op uw toekomstige website (inclusief e-mail formulier!). Dit is een all-in prijs! U krijgt dus géén extra factuur van de registrerende organisatie en er zijn géén extra set-up kosten. Waarom deze lage tarieven?

    Registratie van uw Domeinnaam voor Toekomstig Gebruik:
    Indien u nu nog geen gebruik wenst te maken van het Internet, zullen wij uw domeinnaam registreren voor toekomstig gebruik voor slechts € 3,50 per maand (facturering per 2, 5 of 10 jaar*). Dit is een all-in prijs! U krijgt dus géén extra factuur van de registrerende organisatie en er zijn géén extra set-up kosten. Waarom deze lage tarieven?
    *Door de scherpe prijs helaas geen korting bij facturering per 5 of 10 jaar.

    'All-In Pakket' (Exclusief Hosting):
    Als u reeds in het bezit bent van een domeinnaam met server ruimte, zullen wij uw website (eventueel (her)creëren en) onderhouden (12 uur p.jr.) voor slechts € 39,95 per maand.

    Creatie en Design Internet Pagina's Inclusief Copyright:
    Wanneer wij uw (standaard) website creëren zonder hosting- of onderhoudscontract zal de prijs veelal tussen de € 1000,- en € 5000,- (éénmalig) komen te liggen, e.e.a. is uiteraard slechts een indicatie en geheel afhankelijk van uw wensen. Het copyright wordt in deze overgedragen aan uw bedrijf. Uiteraard is dit ook mogelijk in combinatie met één van bovenstaande opties en/of één van onze Virtual Domain Hosting pakketten.

    Virtual Domain Hosting Pakketten (Inclusief Domeinnaam):
    Uitsluitend hosting van uw site, u maakt zelf de website. Inclusief (o.a.) e-mail adres(sen) en domeinna(a)m(en). Alle pakketten tegen zéér concurerende tarieven en zonder twijfel behorende tot de beste kwaliteitshosting in Europa! Meer informatie met betrekking tot prijzen en mogelijkheden aangaande Virtual Shared Domain Hosting vindt u hier.

    Non-Profit
    Voor bands, musici, kunstenaars en non-profit organisaties hanteren wij altijd een gereduceerd tarief. Neemt u a.u.b. eerst even contact met ons op voor verdere informatie.

Opties bij bovenstaande pakketten (a.u.b. duidelijk aangeven op uw bestelformulier):

    'Super-Size-It': 70 Gb extra server ruimte èn 10 POP3 e-mail adressen: voor slechts € 225,- per jaar!

    Voor het aanmaken van Nederlandse teksten voor uw website hebben wij een professionele tekstschrijver in ons team.Neemt u eerst contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. (uitsluitend in combinatie met een All-In Pakket).

    Met betrekking tot uw internetpresentatie is er de mogelijkheid een professionele, digitale fotograaf in te huren welke zorg zal dragen voor een juiste visuele presentatie van uw bedrijf of dienstverlening. Deze kan de effectiviteit van uw website aanzienlijk verhogen. Neemt u eerst contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave aangaande deze fotoservice (uitsluitend in combinatie met een All-In Pakket).

    Wij kunnen uw website, tegen een gunstig tarief, professioneel laten vertalen in het Engels, Spaans en Duits. Neemt u eerst contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave aangaande deze vertaalservice (uitsluitend in combinatie met een All-In Pakket).

    Aanbevolen: Maandelijks aanmelden van uw site bij de 2500 populairste zoekmachines ter wereld: slechts € 149,- per jaar. (Meer informatie over zoekmachines vindt u hier.)

    Extra POP3 e-mail adressen: € 2,50 per adres per maand.

    Extra server ruimte: € 2,50 per Gb per maand, of in overleg.

    Verhuizen van uw domeinnaam: € 50,- administratiekosten éénmalig (plus eventuele kosten).**
    **Gratis bij uw verhuizing naar Baffoon.

    Extra domeinnaam inclusief 'catch-all' e-mail adres doorverwijzen: € 90,- per jaar.

    Wekelijks een update i.p.v. maandelijks: vanaf € 150,- per maand
    (vooraf ingekochte uren: zijn vanaf € 34,- p.u. mogelijk!).

    Voor het registreren van . nu extensies geldt een toeslag van € 9,95 per jaar.

    Extra (éénmalige) updates en modificaties: (vanaf) € 45,- per keer, of in overleg.

    Overig: € 45,- per uur, of in overleg.

Geachte klant:
Heeft u interesse in één of meerdere van bovenstaande opties geeft u e.e.a. dan a.u.b. duidelijk aan op het bestelformulier.

NB: Wij zijn van mening dat wij u een professionele site voor de laagst mogelijke prijs kunnen aanbieden. Wij hopen dan ook van harte dat wij u binnenkort eveneens als nieuwe relatie mogen verwelkomen.