Onze filosofie

Swingin' Shoes is een Digital Agency aanbieden van diverse diensten. Onze filosofie is simpel: maak het leven van onze klanten gemakkelijker.
Net als een Epic zaterdagavond alles wat je hoeft te maken over is om vreugde te nemen in uw activiteit, beheren wij alles anders.
Dat is de reden waarom wij een All-in Paket waaronder webdesign en hosting.

Het
enige wat je hoeft te doen is bij ons om uw Swinging schoenen aan te trekken en te gaan rocken op het web!


Waarom kiest ú voor een Swingin' Shoes?
Voor het ten volle benutten van uw mogelijkheden op het internet is het ons inziens noodzakelijk dat uw (toekomstige) website er goed verzorgd uitziet en dat de bezoekers van uw internetpagina's een juiste indruk krijgen van uw bedrijf. Swingin' Shoes biedt u met haar All-In Pakketten de mogelijkheid om tegen een zéér gunstig, vaststaand tarief per jaar er van verzekerd te zijn dat ùw website er nooit uit zal gaan zien als de door velen zo gevreesde 'digitale spookstad'.

U betaalt bij uw Swingin' Shoes All-In Pakket uitsluitend voor de modificaties aan uw website, tegen een uitermate voordelig tarief (dit terwijl eigen updates uiteraard altijd mogelijk blijven). De kosten van webhosting, het domein zelf, het aanmaken van uw nieuwe (of aanpassen van uw reeds bestaande) website en overige bijkomende kosten worden dus niet aan u doorberekend!